Імміграція до Манітоби
-
Але чесно кажучи ,не розумію , людей ,які не знають мови, та хочуть тут pr отримати . Мова -це ключ до всього, ви банально навіть не зможете в коледж поступити , я вже не кажу , що пул вакансії , та можливостей буде майже нульовий . Ваша адаптація буде адом на землі , бо щоб вчити мову , то потрібен вільний час , а якщо у вас діти, то це взагалі непросто .
-
усе можливо, головне щоб було бажання та мотивація
-
PR отримати без мови можливо , але ж сенсу у цьому не так багато , від мови не втекти , і я вам скажу так , що ці безкоштовні курси від уряду , то не швидке навчання , у дружини група з максимальним рівнем,тобто upper intermediate(7-8 CLB),вона вже три місяця по 6 годин на тиждень туди ходить , результатів 0 . Там одну тему ,повторюють по 3 рази, бо людей багато ,і не всі кумекають одразу . Тобто щоб вивчити швидко потрібні додаткові,індівідуальні занятя - це дорого, довго , і забере багато часу, вільного часу,якого у багатьох людей просто немає фізично . Поки її умовна людина з 0 до 8 CLB вивчить, то роки . Весь цей час у неї пул роботи буде дуже маленький , бо навіть на ресепшн потрібна англійська . Все можливо, але в деяких випадках , це як зубною щіткою скелю колоти .
-
Маю наувазі, що вивчити мову у Канаді можна, якщо мати бажання, не втрачати мотивацію та правильно упорядковувати свій час задля максимальної продуктивності
-
Вітаємо, Vik Kry! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Питання : Якщо заповняю EOI і на питання чи є в мене on going employment ставлю що є бо працюю і ще пока буду працювати то воно далі буде як Skilled Worker Manitoba але я хочу на Overseas подаватись так як можу підтвердити опит роботи за межами Канади , то як зробити щоб податись на Overseas ? Дякую 🙏
-
Якщо ви не плануєте звільнятися, то по правилах ви тільки за swm повинні йти Якщо плануєте дуже скоро змінити роботу, то можете поставити "ні" на ongoing employment І потім будете пояснювати офіцерові, чому поставили ні, хоча робота була Ще для swo у вас обов'язково повинні бути гроші на рахунку, там є критерії