Імміграція до Манітоби
-
Тут йде річ про те, щоб отримувати за цих умовних три місяці 50% зп від центру зайнятості, не прериваючи договір
-
Дякую за інформацію
-
Це не центр зайнятості по безробіттю. Це коли в тебе є договір про роботу, але ти вимушено мусиш припинити роботу, якось так роботодавець сказав
-
Щойно повідомили одні апліканти, які йдуть через спецвибірку, що MPNP офіцер продзвонював їх також, уточняв дані по роботодавцю та контракту, який завершується через кілька місяців. Кілька днів тому офіцер телефонував до роботодавця також. На моїй пам'яті таких прозвонів аплікантів не було.
-
Нажаль я з першого курсу в магістратурі, тому бакалавра не маю, але дякую за відповідь ☺️
-
Підкажіть будь ласка, не змогла сама знайти інформацію, я ще вчусь в Україні дистанційно, влітку отримаю диплом магістра, при подачі на провінційну програму зараз, можно вказувати диплом, чи пост шкільну освіту більше трьох років, чи ні?
-
Так було раніше, а я була перший рік як змінили систему
-
Я учусь на ветеринара, наразі в Україні немає варіанту вчитись на ветеринара спочатку 4 роки, а потім за бажанням 2, тому починаючи з 2017 року всі ветеринари з першого курсу поступають на магістратуру
-
Я навіть коли вступала до академії, то не могла подати заявку, так як не було ветеринарії у розділі бакалаврат, коли поїхали дізнаватись як податись, то нам пояснили, що одразу на магістратуру, бо лікар не може бути недовчений, у ветеринарів раніше і екзаменів не було серйозних , тепер в нас є, як і у лікарів та фармацевтів