Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. А якщо вказано тільки від коли почав працювати?
-
Доброго дня. Мій чоловік іноземець запрошував довідку з України через посольство, отримав десь за місяць. Я пам'ятаю, що на сайті посольства десь вказано 'типовий строк місяць, але зараз через війну можемо робити довше'. Можливо, інформація про чотири місяці пов'язана з цим, комусь довелось чекати.
-
-
В мене частина документів була перекладена в Україні. Решту перекладала тут через ліцензованого перекладача. Можу надати контакти у особисті, якщо бажаєте.
-
Доброго дня. Хтось знає де можна перекласти документи з Польської на Англійську?
-
А на номінацію які потрібні будуть документи?
-
Закріплені повідомлення
-
Доброго дня, в мене є запитання на рахунок work experience Як досвід роботи взагалі приймають? Там має бути відповідність до якогось teer? Бо я офіціант в Канаді і маю відповідний досвід роботи в інших країнах Чи буде рахуватися такий досвід роботи чи це в Канаді рахується як некваліфікована робота і таке не приймають?
-
Це я шукала для себе інформацію в пошуку, і хотіла запитати деталі) це старе повідомлення. Довідка дійсна рік, виготовляється близько місяця в консульстві.