Імміграція до Манітоби
-
Мій роботодавець рахує календарний рік. Я працюю з 2го травня. За 2022 маю 2 тижні і за 2023 нарахували 3 тижні відпустки, плюс велнес години, плюс відпустка за овертайм. І, так, я продовжую буди резидентом, не змінюю ні адресу, ні роботодавця. Просто хочу виїхати до чоловіка в Україну на місця чи півтора.
-
Добрий ранок, панство😊 Скажіть, будь ласка, якщо я працюю в The Home depot, головний офіс в Онтаріо, мережа магазинів взагалі американська, чи можу я подаватись на PR? Буду вдячна за відповідь.
-
Доброго ранку, друзі! Швидке запитання, скільки часу ви чекали на схвалення PR(non express entry)-заявки, після федерального рівня? Звичайно, якщо хтось це вже отримав. Дякую і бажаю чудового дня
-
Безмежно Вам вдячна. Гарного дня😊
-
Скажіть будь ласка хто знає. Я так розумію що тут не потрібно ставити галочку, якщо я заповняю все сам без допомоги консультантів?
-
У вас за родину виходить? Крім цього платежу ще якісь на PR треба? Ми лише з номінацією фінансово впорались 😂
-
Так, але там майже усе Required. Є лиш декілька виключень
-
Дякую. Я так розумію що потрібно ставити галочку тільки навпроти того що я буду добавляти, так?
-
Не потрібно
-
Що робити з цим пунктом?
-
Добрий день, хтось замовляв police clearance з Німеччини? Як ви це робили? Тільки відправка поштою, запиту, у Німеччину?
-
Ааа. Все. Зрозумів це попередня форма . 0008_4