Імміграція до Манітоби
-
Пропустить, головне, щоб був хоча б один з прапорцем, що це переклад. Я так завантажував дипломи, вони були в одному файлі - оригінал та переклад
-
Це питання обговорювалось між мною та Wes місяць назад. Я мав ту саму ситуацію. Офіційно - сума має бути ідентичною до вказаної на номінацію. Але Дмитро відповів, що якщо це SWM, то офіцери дивляться на джоб офер та вашу зарплату. Я все ж таки затягнув пасок і повернув кошти витрачені на оплату федерального процесу, щоб сума була ідентичною
-
Дякую!
-
Доброго дня всім! Може у когось така ж ситуація) якщо працюєш як " skilled labour" в сфері construction ( будівництво), по класифікації TEER ( NOC) це яка група? Не можемо зрозуміти, треба при такій роботі здавати тест з англійської чи не треба...
-
Він не знає про це нічого, не знає де подивитись..
-
Добрий день, Який документ потрібно брати з роботи для подачі на номінацію, якщо вже і посада змінилась, і зарплата два рази підвищувалась? Це має бути один документ чи три різні контракти?
-
і скільки грошей треба мати на рахунку?
-
якщо на офіційному сайті EE порахував бали, і вийшло ось так, то можна йти вже реєструватися та чекати?
-
Я перепрошую. Правильно я розумію, personal details я вказую усіх членів сімʼї з дитиною. А коли заповнюю наступну вкладку Personal Information я указую що дитина не супроводжуватимеме у Манітобу тобто іммігрувати. Але додавати свідоцтво про народження дитини потрібно на провінційному етапі.
-
Так, ви маєте бути eligible з таким балом. Щодо грошей - 13757 на одного, 17127 на двох, 21055 на трьох