Імміграція до Манітоби
-
Якщо є печатка бюро перекладу з України, то не треба завірять в Immigration Center
-
Так
-
Відповідаю на своє питання, бо то буде корисно решті також :) Коли ви подаєтесь на оновлення Vistor Record, то грає роль не коли ви створили аплікації, а коли його термін виходить. Це напряму впливає на валідність Medical Exam result. Дитина проходила екзамен 26 червня, а візітор рекорд до 4 липня - відповідно, на момент видачі візітор рекорд, результати екзамену будуть прострочені 8 днів. Тому ми отримали запит на проходження нового екзамену.
-
Користувач Tamara Morrison, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Видела что все ..") не відповідає мові правил чату.
-
Виписка банку
-
Видела что все ищут стики Нееts и Neo, тут с ними просто беда… Мои здешние друзья посоветовали мне магазин где они берут, я заказала на пробу и, если честно удивилась разнице вкуса и качества табака с магазинными. Теперь регулярно заказываем там cтики и cигapeты, всем рекомендую! Кто тоже долго ищет - напишите, с радостью помогу вам
-
Підкажіть, будь ласка. Банківську виписку для номінації з депозитного рахунку я можу подати сьогодні, але станом на 30 квітня? Бо тут банк формує електронні виписки лише раз на місяць
-
Друзі, будь ласка, я наголошую НЕ ПИШІТЬ мені приватно, я не буду відповідати на ваші запитання. Пишіть тут і питайте. Ваші кейси не є унікальні, тут вже сотні кейсів обговорили. Також важливо ділитися відмовами у номінації, щоб інші не робили таку саму помилку, а не писати мені у приват з питанням, що робити. Чат створений для того, щоб разом святкувати ваші номінації/ПР і також порадити, що робити у випадку відмови.
-
Добрий день. Виникло таке питання з приводу працевлаштування. Компанія в Україні не звільнила мене, а лише призупинила контракт, так як ми винні один одному гроші. Чи не буде це проблемою при подачі документів? Виходить що я не звільнена і цікавить як з цим бути. Дякую.
-
Скажіть, будь ласка! Вже готова все відправити на номінацію, але раптом замислилася щодо дипломів! Кожний диплом кріпила як диплом разом з оцінками. Тобто оцінки як Транскрипт окремо не виділяла. А сина атестат, навпаки, все прикріпили як Транскрипт. Треба переробляти (окремо дипломи, окремо транскрипти) чи можна так залишити?