Імміграція до Манітоби
-
Минулого року, 2022
-
Якщо я подаюсь на Express Entry без номінації від провінції, потрібно легалізувати дипломи у WES. Питання, якщо я у WES обираю мету легалізації професійна сертификація, це підійде для міграції? Просто не хочеться два рази для різних цілей завіряти там той самий диплом. Дякую!
-
Я бачила в цьому чаті, що точно один кейс отримав ПР. У людей звʼязком з провінцією виступили друзі в Манітобі і їм не потрібно було відпрацьовувати 6 місяців. У нихкейс якщо не помиляюсь то десь щось біля 5-6 місяців зайняв від подачі на номінацію і до отримання ПР.
-
Думаю, треба орієнтуватись приблизно на такий час очікування: 1) отримання номінації від Манітоби: 1-4 місяці; 2) отримання статусу permanent resident: 19...20 місяців. Ось приклад, де люди подавались через родичів та очікування статусу PR в них зайняло 7 місяців, а не ~19, але це скоріш виняток t.me/uccmb/81236
-
Так, вони приїхали по CUAET. Я ж якраз і уточнила щодо саме CUAET. Люди мали друзів у Манітобі, які дали звʼязок з провінцією та можливість одразу податись по номінації. Щодо тих хто відпрацював 6 місяців, здається теж є, але тут я не скажу точно. За це точніше може сказати @weswestern .