Імміграція до Манітоби
-
Мої знвйомі отримали PR , а згодом і громадянство в Канаді з дитиною, якій випонилося тут 14 років, і ніякого укр паспорта він мав і не має. Все ок
-
Моєму виповнилося 18 в Канаді. Його ID картка з України недійсна. Я просто вказала, що не має укр паспорту
-
А взагалі, то дуже і дуже чекаємо і просимо, щоб центр ДП «Документ» відкрився і у Канаді
-
Моєму 18 виповнилося тут. Паспорт прострочений. Я сподіваюся, що у зв'язку з війною не буде проблем 🙏 Ми з Сум
-
Головне б встигнути до 18 років оформити…бо потім складніша ця процедура, особливо для дітей, паспорта батьків яких видані в Криму та ОРДЛО.
-
Не важливо, звідкіля Ви. Головне, що перший паспорт був. То я про те, що якщо перший паспорт оформити після 18 років - то там вже складніше.
-
Тобто складніше? Дочка має вже має громадянство Канади. Хоче виготовити собі українську ІД картку після війни (їй наразі 19 років). Чи це буде складно в Україні зробити? І ще питання: чи важливо, якщо в вона заїде в Україну по канадському паспорту, чи зможе оформляти українські документи? Вона має свідоцтво про народження, ідентифікаційний код, два закордонні українські паспорти, але протерміновані.
-
Можу відповісти в лс.
-
Добрий день! Хто може підказати що робити в такій ситуації. В EOI на автоматі вказала 5р досвіду за минулі 5р. Зараз почала перераховувати при подачі аплікації і виходить 4р і 9 міс. Не питайте як так затупила і вказала невірно. Сама не розумію. Як тепер це можна виправити? Додати лист роз'яснення в додаткові документи в аплікацію? Чи можна якось змінити EOI?