Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Sergii Kuznetsov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Ich Bin! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Питання до тих, хто вже подавався на номінацію, можливо зможе хтось порадити. Який максимальний проміжок між роботами, щоб зарахувати безперервний стаж? В мене наступна ситуація: 1 робота (Україна): 18.01.18-03.01.2022 2 робота (Україна): 17.01.2022-30.09.22 (хоча офіційно звільнена була 30.11.2022) 3 робота (Канада): 21.11.2022-дотепер. Буду подавати EOI наступного тижня. Вагаюся, чи можна клеймити 4 роки стажу в моєму випадку. Чи краще через перерву між 1 і 2 роботами 13 днів вказати 3 роки, щоб не було проблем після отримання номінації. Балів нормально вистачає. Памʼятаю, подібні випадки обговорювалися, але не можу загадати скільки саме днів перерви можуть зарахувати.
-
Маєте рацію, дякую за пораду!
-
Якщо б умовно вас звільнили в четвер-п'ятницю, а на нову роботу взяли з понеділка, то те ще можна було б зарахувати за безперервне працевлаштування. Але якщо два тижні між роботами, та й вистачає балів - то я б нічого не вигадував. Це моя суто особиста думка
-
Доброго ранку! Повна
-
У сукі я вас єбав
-
@banofbot