Імміграція до Манітоби
-
У цій темі тільки і розмови про це... ;) у пошук пишіть SWO і читайте, що для неї тре. SWO - це умовно тут пишуть. А мають наувазі програму для українців. Критерії такі ж самі
-
В закріплених має бути відео з ютуба
-
Теж цікаво
-
Я теж вказала як ви
-
Всім привіт! Як з працею в Вінніпезі? Я 4 дні як прилетів, поки що в Торонто, але розглядаю варіанти
-
Так, але є нюанси. В вас має бути зв'язок з провінцією. Наприклад, через попередній стаж роботи 6 місяців (або більше) на одного роботодавця, а потім ви звільнились або маєте контракт з терміном 6-12 місяців. Також мають бути гроші на рахунку (10к на головного апліканта + 2к на кожного, хто ще йде з вами в заявці) та англійська не менше CLB 4. Плюс потрібно набирати 60 балів по self-assessment checklist. Але якщо в вас довгостроковий контракт, то система відправить вас до SWM.
-
Ви підпадаєте якщо 60 балів наберете. І на рахунку будуть 10тис + по 2 тис на інших аплікантів. Якщо короткостроковий контракт, то Вас закине на цю программу.
-
Але я 4 дні як прилетів))) ще не працював. Тому й питаю, чи починати в Торонто чи може Манітобу глянути
-
Краще спробувати тут знайти. А потім вже розглядати варіанти. Тому що якщо потім на PR захочете, то із провінційних програм одна для Вас вже буде кусючою. -100 балів за досвід роботи в інших провінціях по swm
-
Там автоматично Вас кидає программа. Тут навіть у темі лишали приклади, як заповнювати на SWO і які мають бути відповіді на swm
-
Я правильно розумію, що Манітоба лояльна до PR максимально?
-
Так і питаю ж, Оля. Як з роботою в Манітобі, щоб зрозуміти. :)
-
От і думайте, чи варто шукати щось у Торонто ;)
-
У пошуку тут SWO пишіть, це і буде воно