Імміграція до Манітоби
-
*Пропонують. Але, якщо чекаєте черги, а кількість вільних місць не велика, то вибір буде обмежений. Ми чекали по одному графіку, а запропонували вільне місце по іншому.
-
Не зрозумів :)
-
Чого Костіантун?
-
Ні, я про оплату у WES. В мене диплом на двох мовах був видан
-
Два окремих, якщо ви про оплату перекладу
-
А сам диплом та додаток до нього рахуються як два окремих документа чи як один?
-
Такого немає. У КУК немає зв'язку з WES. Раджу довіряйте тільки офіційній інформації з офіційних джерел.
-
Доброго вечора, шановні! Підкажіть будь ласка чи допомагає Український Конгрес з евалюацією диплома? Чула таку інформацію, що ніби вони допомагають з евалюацією, щоб її зробити безкоштовно і потрібно стати в чергу. Скажіть будь ласка наскільки це правильно мені розказали?
-
Багато курсів там вимагають відвідування з 9 до 15. Тобто вам доведеться працювати в нічну зміну. Воно, якби Ок, якщо "шкіра вичинки вартує". Але, більшість класів там це божевільна солянка різних рівнів CLB 1-4. Викладачі орієнтуються на середню температуру по аудиторії, тобто ви не знаєте, що таке "apple", а вам розповідають англійською про Present Continuous Tense. В результаті - ви сидите весь день, кліпаєте очима і вбиваєте весь день. А курси йдуть рік. І цей рік треба за щось жити. Далеко не всі вчителі зацікавлені вас навчити, а прийшли, прочитали лекцію і пішли. Що ви там зрозуміли, їх мало цікавить. Звісно є виключення, але то лотерея ) Це вам відгук моєї дружини і людей з паралельних класів, в яких інші викладачі ведуть.
-
Чому розчаровуватися? Один украінець говорив, люди з нульовим англійским за 2 місяці на курсах почали розуміти трохи, та і це безкоштовно потрібно чекати, не всі навіть за гроші правильно вчать, я ходив на курси в Україні і Польщі, різниця колосальна, в Польщі я польської не знав толком, але більше знав чим на курсах в Україні. Влюбому випадку буду вчити англійську і вивчу, навіть і як що рік знадобиться чи більше.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, де краще здати на вклейку візи, якщо нема підтвердження на дитину? І які терміни? Дякую.
-
Сподіваюсь, але - зараз почитають подаватись люди , які прибули в квітні/травні , багато хто з них має добру англійську, то хто знає які будуть бали…
-
Перекладати через телефон проблема?
-
Дуже шкода, що ви так мене і не зрозуміли. Але я повторюсь (може комусь це стане у нагоді) - система налаштована на відбір найвищих балів. Якщо втрачаєте за досвід, «тягніть» мову. Зараз мої 800 балів - це ок, але завтра подадуться люди з кращим рівнем мови і матимуть 900! Треба завжди за цим слідкувати, тягнутись за кращими