Імміграція до Манітоби
-
Я робив. І чорно білі скани відсилав. Номінацію отримав
-
Ну тоді так, кожному своя морока 😅
-
Принтер з сканером коштує 60 дол, можна вернути на протязі 14 днів, принаймі у Волмарті такі policy.
-
А ви йому імʼя вже дали? 😂
-
2 місяці з хвостиком
-
Таке питання У березні клала на рахунок 4,5к кад , після обміну своїх usd Зараз буду загружати стейтмент за березень, квітень та травень Повні місяці. Краще одразу у примітках написати офіцеру , що цей депозит 4600 2,5 міс назад - це мій обмін валюти. Чи краще не акцентувати самій, поки офіцер не запитає ?
-
Вітаємо, Olga! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую, так і зроблю. Кошти дійсно мої. А є шанс , що не запитають ? І ще питання по settlement plan , чи буде це норм, якщо я з мовою та дипломами працюю на заводі , і хочу розвиватися там же. Написала, що хочу зростати до менеджерських позицій ц цій сфері, це моя мета у майбутньому, а поки удосконалюю навички і тд. Чи краще не писати , що хочу бути босом ? Це дуже наперед ? Йду через swo