Імміграція до Манітоби
-
Я зазвичай довго довбуся,з документами, якісь труднощі, помилки, на мені постійно черга закінчується, папір, терпець і т.і. А тут раз, і все🙈
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка наступне. Живу в Манітобі, працюю на заводі. Чи зможу я податися на ПР без вищої освіти? На деяких сайтах пише, що якщо отримаю від роботодавця пропозицію постійного працевлаштування в майбутньому, то вистачить мінімальних балів без вищої освіти для подачі на ПР. Допоможіть розібратися, дякую.
-
Вітаємо, Dima! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Мені прийшлось перекладати щось біля 47-50 документів для підтвердження ФОП. І я не мала вибору, бо я йшло через ЕЕ. Це окремий вид нервування - доказати що ти дійсно працював, коли ти працював сам на себе в Україні. Я мусила робити роздруківки свої банківських рахунків, а саме руху коштів з 2015 року і по 2022, щоб показати надходження коштів від мої клієнтів на додачу до їх рекомендаційних листів. У мене для доказу ФОП були: витяг з податкової про реєстрацію, витяг з податкової про сплату ЄСВ та ЄП, витяг про доходи, договір та рекомендаційні листи від замовників, виписки руху коштів та пояснювальний лист де вказано, чому та згідно якого закону України мої рекомендаційні листи не на фірмовому бланку та без печаток, а лише з підписом 😖🥲 Якщо маєте гарну мову та можливість не доказувати - це вам життя спростить😅
-
Вітаємо, Bogdan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Та ні, просто в формах вказати відомості про дитину (там пара рядків типу прізвище та ім'я англійською й українськю, народження). Ну, і прикріпити свідоцтво про народження з перекладом. Я ще додала скани виписки з клініки, коли проходили Medical Exam, але то і так має бути в їхній федеральній системі
-
Дякую ❤️Гарного вам дня 😊
-
Доброго дня якщо мій диплом перекладений а додаток ні ( то я повинна перекласти додаток ?)
-
Вам потрібно запросити через дію дублікати. Якщо це неможливо, то писати пояснення. Але не знаю, як реагують на це. Можливо, тут є ті, хто це проходив
-
Якщо ви з дитиною, але без її батька, то потрібен ще один документ-дозвіл від нього на іміграцію. Я на цьому застрягла майже на місяць, тому раджу почати якомога раніше