Імміграція до Манітоби
-
Так. ПР на сім'ю. Але якщо не продовжать COPR чоловік вже не зможе отримати ПР в аеропорту. І буде по CUAET
-
Добрий день. Хто працював трак драйвером в Європі, як розписували свою історію подорожей Для федерального рівня? Я мав каденції по 2 місяці а потім 1 місяць в Україні. В каденції приблизно по 2-3дні в різних країнах (відміток в паспорті маю тільки при перетині кордону з Україною а після отримання ВНЖ Литви взагалі перестали ставити відмітки). Підкажіть будь ласка, як правильно це описати.
-
Вище відповіла свою думку
-
Доречі, дзвонили на цей номер з питанням за парт тайм 30+ годин, відповідь була чітка - можна подаватись і підходить Як на практиці не знаю
-
Так, як варіант таке може бути
-
Без поняття, імейл отримала сьогодні від них
-
Ні. Підгружаєте усе чітко по чеклісту.
-
Чому за рішенням офіцера? Там же чітко перечислені, яким усім критеріям треба відповідати, щоб повторно не здавати той medical exam
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка, чи можна подавати документи- переклади завірені міграційним центром?
-
Тому що may be? 🤔
-
Так
-
Не знаю хто там, що писав :) Я вам вказав, як воно є. Коли ви вибираєте відповідну програму імміграції на федеральному рівні, то вам генерується перелік документів під цю програму. Перелік є в закріплених повідомленнях.