Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при заповненні на федеральний етап, інформація про подорожі має на 100% співпадати з даними, які вказували на канадську візу CUAET, чи може бути невелика розбіжність? Бо ми на cuaet заповнювали по пам’яті ті подорожі, які були в старих паспортах (старих паспортів немає), і зараз будемо заповнювати на федеральний этап знову по пам’яті, тому трошки може бути різниця в датах
-
Також ще інше питання: при заповненні на Cuaet про подорож, яка була 2 роки тому зробили помилку в даті, а зараз подивились по штампу і дата на декілька днів відрізняється. Зараз на федеральний етап будемо заповнювати по штампу, чи грає роль така розбіжність, чи це нічого страшного? Просто думаємо заповнювати як було в cuaet, чи як по штампу🧐
-
Дякую
-
Доброго дня, таке питання. Якщо я заїду до Канади до 31.03.2024 року (згідно строкам які вказані в програмі), то отримаю work permit на кордоні від офіцеру. А якщо я заїду пізніше цього терміну, наприклад, 31.08.2024 при діючій візі (CUAET) в моєму паспорті, чи отримаю я цей work permit, щоб легально працювати?
-
А її батьки були українці? Якщо так то можна ставити since birth.
-
Краще спочатку нові паспорти нехай зроблять.
-
Доброго вечора! Підскажіть будьласка, як додати ще одну країну при заповненні заявки на федеральному етапі, треба вказати в яких країнах проживали більше 6 місяців, ми проживали в трьох країнах, але при заповненні видається тільки для двох країн і більше не можливо додати ( в табличці) форма IMM 0008. Як додати ще одну країну? Буду вдячна за допомогу!
-
А мейл на нову?
-
Дякую 😊
-
Дякую😇
-
Доброго вечора, підскажіть будьласка, у заповненні анкеты IMM 0008, є запрос чи є в мене DEPENDANTS, вказувати так, якщо треба данні про жінку вказувати?
-
Хтось вже отримав в цьому році AOR? Як довго чекали, діліться 😊 25 Січня - подача на EOI 26 Січня - отримав LAA 30 Січня - подача MPNP 7 Березня - Assessment complete, отримав «nomination letter» 9 Березня - подав заявку на федеральний рівень MPNP PR Application submitted 30 Травня - отримав AOR
-
Дякую