Імміграція до Манітоби
-
Не бажано. Номінацію видано з прив'язкою до вашого поточного місця роботи. Дочекайтесь AOR
-
Час не пам'ятаю, можливо :)
-
Доброго дня! Маю час на цьому тижні для відкриття рахунків та кредитних карток у Scotiabank. $350 для тих, хто відкриє рахунок до 15-го липня!!! Ліміт до $5000 на першу кредитну картку, аплікація займає 10 хвилин. Та ще багато бонусів для новоприбулих. Пишіть, якщо можу бути у нагоді😉
-
Таке питання, я вважаю багато людей зіткнеться с цим. Стосовно вказання праці за останні 5 років і вказання зарплатні. Як правило усі заробляли мінімальну зп офіційно, а все інше шло на карту чи ще якось. Оскільки я працював як sales, у мене не було фіксовоної зарплатні і що там вказувати, я честно кажучі зараз не знаю. Чи є поради))?
-
Доброго вечора. Дівчата, хто подається/подався на пр з чоловіком, який знаходиться в Україні, рятуйте🙏 Чи обов'язково потрібно йому проходити медогляд до сабміту? Чи можна податися без та чекати запит на нього від IRCC? Який порядок дій є правильним? Вже чотири неділі чекаємо на той медогляд, і ще три до назначеного запису, сил немає вже. Все готове для подачі з сином, а цей мед((( Щиро дякую🌸