Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка якщо є віза візітур і перміт на руках,чи можна виїжджати і в'їжджати (Європа -Канада)? Моя ситуація в лютому їду в Канаду роблю документи, через 5 місяців повертаюся назад до Канади,чи можна так зробити, проблем не буде?
-
Звісно, територія дуже величезна щоб зробити таке покриття як в Украіні це напевно не можливо, і не має сенсу
-
Якщо у вас були постійні клієнти, які можуть підтвердити листом, що ви надавали послуги в тій галузі, в якій вказуєте досвід, то це тільки плюс
-
На сторінці MPNP вказано, що підприємець має надати перекладені: - Документи про реєстрацію - Податкові декларації за 5 років - Акти виконаних робіт за 5 років Submit documents showing work history for the past five years and do not include jobs that were six months or less. Self-employed: Submit copies of business registration, business tax records for each year, and copies of work contracts, if applicable.
-
Можу вам скинути приклад листа в приват Але не розумію чи це правильно чи ні Я пропрацювала декілька років в 1 підприємстві і чи потрібно annual salary income розписувати за кожен рік. В Інтернеті дивилась приклади - то там до копійки пораховано не було, тай року за який порахована зп річна , теж там не було вказано.
-
А як буде у якомусь селі , центр то зрозуміло?)))
-
Вітання Дякую вам за консультації та допомогу в групі ! Готую довідку від роботодавців про підвтердженнч досвіду роботи, і виникло таке питання Яку посаду вказати в довідці. По трудовій я «адміністратор», то так і писати ? Тому що в Україні адміністратор готелю це теж саме що front desk clerk. Це ж зовсім інший NOC. Довідка пишеться ангільскою мовою (від роботодавця). Також цікавить середня зарплата та кількість відпрацьованих годин. Річна зарплата щороку різна, так само і кількість годин за місяць / тиждень/рік різна. Допоможіть грамотно написати ці моменти, чи це немає значення , адже при запиті в податкову вони побачать що платились податки і робота була full time ? Дякую !
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка , може хто зна, чи надає зараз яка небудь авиакомпанія знижки на квитки українцям до Канади?
-
Вітаю . Може хтось підкаже з приводу досвіду проходження мед комісії в Варшаві . Читаю відгуки про клініки які є в переліку на канадському сайті .так от люди пишуть що мед огляд не визнали в Канаді та прийшлось проходити ще раз , або документ не загрузили до системи IRCCі.т.д