Імміграція до Манітоби
-
Залежить у якій якості ви вказуєте цього родича. Якщо як зв'язок з провінцією, тоді так, мало би бути інтерв'ю і фінансові зобов'язання вам допомагати, як я розумію. Якщо ж ви як зв'язок показуєте 6 і більше місяців роботи, а родича вказуєте як просто родича, то я так розумію, що вказуються тільки його дані. Офіцер цього родича може розглянути як плюс при адаптації. Але це те, що я сам зрозумів, коли читав офіційний сайт колись. Якщо не так, нехай хтось поправить.
-
Дякую☺️
-
Родич має пройти інтерв'ю, надати свої документи про доходи, ПР карту чи ІД. Підписати settlement plan, що буде вас підтримувати на перших порах. Офіцер деколи просить надати CRA notice, виписки із банку, лист про працевлаштування того родича. t.me/uccmb/66260
-
Вітаємо, Nasti! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Здається у саблет з 12 липня 1 bedroom (договір до кінця січня 2024). Договір до кінця січня. Поряд Асінібоін парк, зручна транспорта розв’язка. В квартирі новий ремонт, оновлена кухня, простора і світла квартира. 1300 CAD + hydro. 1 паркінг місце включено, пральня на поверсі. Квартира на 4 поверсі, 234 Moray. Готова залишити деякі меблі. Більше питань та фото - пишіть в дірект +1 (431) 334-5377
-
Вітаємо, BORYS! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Шановні така ділема . Знайома коли подавалась на візу по куаєт боялася , що не зможе надати контакти работодавця, тому писала що домогосподарка . Вона не є основним заявником і бали ,як я зрозумів за досвід вони не клеймили . Чи це буде ок ,якщо вона напише де дійсно працювала , щоб офіцер не подумав , що людина 5 років нічого не робила ?
-
Може такий?
-
Вітаємо, 🇺🇦Iryna 🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт, таке питання маю вже майже рок досвіду роботи від працедавця , ще не подав на номінацію. Чи я можу зараз змінити працедавця, в номінації вказати досвід від нього , з новим контрактом від нового працедавця, відомо ще на тий самій посаді ?
-
А якщо податись на номінацію, отримати її і тоді на федеральному етапі вже подаватись з новим працедавцем ?
-
Якщо будете подаватись по SWO, то так, можете змінити роботу Якщо по SWM, то теж можете, але треба знову 6 місяців відпрацювати і подаватись Не дуже зрозуміла Ваше формулювання з вказаним досвідом і контрактами… але Ви не можете зробити вигляд, що весь минулий рік працювали на другого роботодавця
-
Зрозуміло, дякую
-
На SWM Ви отримуєте номінацію завдяки роботі і фактично зобов’язуєтесь продовжувати на нього працювати Тому спочатку Ви подаєтесь на федеральний етап, а потім офіцерові надсилаєте офер від нового роботодавця і очікуєте від нього схвалення на зміну роботи Якщо змінюєте роботу в процесі між етапами, я так розумію, все доведеться починати заново