Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, якщо у мого роботодавця немає позиції фул тайм( тільки 0.65 та 0.35) Якщо я візьму 0.65 та 0.35, це підійде для SWM?
-
Тоді я можу взяти дві ставки та неважливо що це не буде прописано фул тайм, головне години?
-
Дуже дякую за допомогу!!!
-
Вітаємо, Sergey Andreiev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Для тих, хто буде змінювати роботодавця під час імміграційного процесу, MPNP створила окрему форму для повідомлення. Ці повідомлення будуть опрацьовані першочергово. Пам'ятайте, що ви зобов'язані повідомити про зміну роботи MPNP , навіть якщо ви знаходитеся на федеральному етапі. immigratemanitoba.com/2023/06/new-process-for-skilled-worker-requests/
-
Дякую Це необхідно основному заявку? Чи жінці також? Бо якщо дивитись на лист номінації тільки основний заявник фігурує. Дружина і її робота ні. Щоб зайвого не наробити…якщо окремо вона як не підходила так і не підходить під умови Просто accompanying person
-
Та ніхто нікуди не їде масово, повірте. Десь була статистика, що 80-85% номінантів залишається у Манітобі, принаймні на перших три роки. Далі статистика не трекає вже, бо нема сенсу просто. За три роки можна спокійно придбати житло, облаштуватись та мати стабільне житло, а їздити хіба туристом по Канаді. Ми прожили в Манітобі майже 9 років, життя було дуже добре, свій дім, друзі, родина, громада тощо. Однак, через роботу прийшлось поїхати в іншу провінцію, де нерухомість в 2-3 рази вище коштує.
-
Good afternoon, To apply express entry , First we need to get PNP and then can apply for Express entry? And for express entry ielts minimum is 6 require? Yes i know WES also require. And teer 1-3 JOb is require.
-