Імміграція до Манітоби
-
І що мені тепер робити, не підкажете? І як тоді рахувати роки?
-
Дякую! А куди писати саме офіцеру? Підтвердити цю анкету і просто додати лист?
-
Ще раз: якщо ви впевнені, що інформація не змінює ваші бали, то можна спробувати засабмітити як є, але обов'язково додати лист пояснення, що бали ЕОІ не змінюються. Або пишіть до MPNP через дану форму, на початку ставте UKRAINE 2022. immigratemanitoba.com/contact/
-
Дякую за допомогу!
-
Доброго дня! Хто робив переклади документів з польскої на англ чи з іспанської на англ, підкажіть, будь ласка, українські агенції перекладу, які би це робили напряму. Бо мені сказали, що з іноземної мови на іноземну тільки через українську мову в тих, де я запитувала. Буду дуже вдячна за поради з цього приводу
-
Вітаємо, Андрій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Працював з двома перекладачами і вони відмовилися також. Нотаріальне посвідчення 250 грн, завірив все нотаріально, щоб не витрачати нерви та не мати проблем із перекладами. На фоні вартості всіх перекладів - нотаріальне посвідчення взагалі не дорого )