Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечором, будь ласка поділиться досвідом , чи я правильно розумію. Якщо я працюю на роботодавця без контракту, це є long term job? У такому випадку мені треба просто запросити в нього job offer і він напевно зрозуміє що в ньому треба вказувати? Чи треба додатково просити в нього employment verification letter до job offer і чи більшість роботодавців розуміють що це, чи краще додати приклад?
-
Добрий вечір. Я не можу правильно порахувати роки досвіду, чи не могли б ви допомогти? 07.02.2017-11.01.2019 - одна компанія 12.01.2019-10.02.2020- друга компанія 12.02.2020-25.03.2021 - третя компанія 20.04.2021-1.09.2022- четверта компанія 03.11.2023- по зараз - канадський досвід Позиція в усіх компанія однакова Запрошення на подачу на номінацію отримала 18.05.2023
-
Шановне панство, вичитала що навіть якщо я головний аплікант, то чоловіку теж треба додати документи з університету? То таке питання, в нього незакінчена вища освіта і всі документи в університеті в Тбілісі, йому потрібно буде забрати якось хоч атестат чи взяти документ що він пройшов там 3 курси тільки? Ні в кого не було такої ситуації?
-
🫠 дякую Тобто виходить 4 роки? Вибачте, я просто переживаю чи потрібно відмовитися від цього запиту і подати новий чи все ж таки подати лист - пояснення Я вказувала 5 років, точніше там було 4+ чи якось так
-
Я правильно зрозумів. Після отримання номінації від провінції Манітоби вони запропонують створити аккаунт і подавати все у Express Entry? Чи це щось буде іньше?