Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку.я правильно розумію для подачі на номінацію потрібні переклади свідотство народження,паспорт України,атестати зі школи плюс додатки,інститут ( наприклад бакалавр і спеціаліст і все з додатками?) ,Для всіх хто подається Дякую
-
Ця группа для тих хто подається своїми силами без іміграційних.усі поради тут. Якщо не помиляюсь іміграціцний адвокат потрібен,якщо є проблеми з законом.чи були
-
В особисті кинула вам контакти, 1500 cad за родину
-
Або лінь і є зайвих ~$8
-
Тут заборонено рекламувати імміграційних консультантів. Щодо адвоката - то це дійсно коли є якісь проблеми і потрібно зрозуміти чи вони не перешкоджають іміграції чи не суперечать законодавству Канади. Якщо у вас є бажання і у вас стандартний кейс, то в цьому чаті в закріплених є відео як податись на номінацію і як пройти процес, а також купа допоміжної та розʼясеювальної інфи щодо процесу. Якщо виникають питання, то тут вже є добрий дестОк людей які пройшли процес і отримали оце от PR по різним програмам і можуть вам підказати.
-
Не переходьте межу культурного спілкування будь ласка. Відповідали не вам, а іншій людині, і вас ніхто не мав на увазі. $800 імміграційний консультант не коштує. Саме його я і мав на увазі. "Подалася сама" - маладєц
-
Якщо у вас справді є питання, які може вирішити імміграційний адвокат, то ціна консультації від $200 за 30 хв. Наперед скажу, якщо це стосується розводів, опіки над дитиною і т.п., то це дуже складний процес, якщо ви це спробуєте зоьит без офіціної процедури в Україні. У знайомої зайняло понад 5 років, щоб офіційно зробити опіку над дитиною тут у Канаді. Так довго розглядали справу. В Україні біологічні батько не давав дозволу.
-
А де брати довідку про несудимість?
-
Доброго ранку. А яка максимальна перерва може бути між роботами? Місяць, два? Я не можу порахувати, боюся помилитися. Я працювала з вересня 2017 по жовтень 2022. А потім я 3 місяці шукала працю в Канаді. І працюю досі. Ці 3 місяці преривають мій стаж ?Дякую)