Імміграція до Манітоби
-
Вул. Шербрук перетинає кілька районів. Не можна казати що вулиця - це якійсь район. Я живу близько до Шербрук, але в гарному районі, далі починається не дуже добрий, мені не зручно в ньому знаходитись, не безпечно. В цілому, вул. Шербрук, для мене, середня. Є гірші, є кращі. Але б особисто я, на неї не хотіла б жити. Дивилась там квартиру у районі West Broadway, не сподобалось. Але це все не до цього чату, тут про імміграцію.
-
Дякую. Є можливість влаштуватися там на роботу, тому питаю.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/06/new-measure-to-benefit-foreign-workers-looking-to-improve-their-skills.html Prior to this change, foreign workers could study while working, but only in programs of 6 months or less. For longer programs, they had to apply for a separate study permit. This has been a barrier for those who wish to improve their education and receive more training, including those needing to upskill or validate their foreign credentials through certain programs. With this new 3-year temporary measure, foreign workers can study full time or part time while their work permits are valid or until the expiration of the policy, with no restrictions on the length of the program.
-
Вітання. Цікавить питання щодо підтвердження роботи в Україні. Останні 5 років працювала в одній організації але займала різні посади. В довідці від організації потрібно вказати всі посади, всі періоди, обов'язки, заробітну плату за кожний місяць за 5 років? Дякую
-
В мене в довідках вказували посади і періоди, в які працювала на тих посадах; а про зарплату писали "згідно зі штатним розкладом", хоча я й просила вказати суми (тож довелося перекладати довідку ОК-5). Переліку обов'язків взагалі не було. Тобто написали довідки за шаблоном, який затверджено саме на тих підприємствах 😅
-
Так, по ним питань не було. А от до місцевого роботодавця писали і уточнювали усі деталі, які і так були в reference letter прописані :) Я на федеральному етапі, чекаю листа з номером справи 🥲
-
Доброго дня. Я чекала 28 днів
-
Чоловікові теж брали довідку з роботи, а також перекладали витяг з реєстрації ФОП