Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Вячеслав! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Давайте рахувати. Який ваш рівень мови? Вік ваш який? Освіта - тільки рік закінченої освіти після школи? У вас є диплом чи сертифікат? Стаж роботи до Канади скільки років? В Канаді у вас є зараз постійна робота чи тільки минулий досвід 6 місяців на одного роботодавця фултайм-робота?
-
Доброго усім вечорач, маю трохи специфічне питання. Я розпочав перший, з трьох кроків, непосердковано еміграції до Манітоби. А саме, я почав створювати свій профіль на ЕОІ. Натомість, я маю якусь не зрозуміли проблему. Справа у тому, що коли я підраховував свої бали, в мене мало вийти 756, але по скінченні опитування програма ЕОІ дала мені лише 356, і далі не писукає, пишучи, що цього не достатньо. Я почав шукати проблему, та знайшов, що деяких пунктів, які є на сайти з інструкцією, відсутні на самому сайті з опитуванням ЕОІ. Якщо хтось стикався з такою проблемою, або знає, де я б міг помилитися - підкажіть будь ласка. Бо поки що, я проблеми чого саме так, так і не знайшов.
-
Давайте. Рівень мови (я здав айлс) 5. Listening - 5 Reading - 4 Writing - 5 Speaking - 5,5 Освіта Коледж, після 9го, навчався з 2016 вересня по 2020 червня. Маю диплома молодшого спеціаліста. Стаж роботи в Канаді лише 6 місцяціа, але маю документ підтверджуючий мою попередню роботу, за тою ж професією, що і зараз, на один рік. Працюю фулл тайм. 40 годин на тиждень.
-
так, можна після 6 місяців, але тоді при подачі у вас за роботу буде 0, тому що вимагається мати мінімум один рік підтвердженого досвіду
-
вказувати 0 років, або відпрацбвати рік тут, щоб отримати бали за 1 рік роботи
-
А можна і мені? Рівень мови досить високий Вік 33 наразі Освіта - вся є, але дипломів немає на руках, так українська магістратура Стаж роботи до Канади 13 років (все офіційно, Україна-Польща, але підтверджень також немає, тільки умови злеценія з Польщі) В Канаді 8 місяців фулл-тайму на одного роботодавця Що взагалі робити, чого чекати? Залишитись хочеться, але поки що не зрозуміло як
-
Справа у тому, що я не можу знайти, що саме не так. Ось результати які мені показує ЕОІ:
-
Перевірте, чи ви вказали, що ви резидент Канади зараз, а не України. Вас мало б закинути в SWM по цих даних.
-
Language proficiency: CLB 5: 17*4 = 68 Age 21 to 45: 75 Work Experience: 40 Education: 100 (якщо ви вчились 4 роки у коледжі) Adaptability: Ongoing employment in Manitoba for six months or more with long-term job offer from the same employer 500 Разом: 783