Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть, трудова книжка не підходить як підтвердження стажу з України? тільки рефенс листи?
-
Ще таке запитання стосовно SWM. Який показник зп в них важається задовільним, якщо відомо? (В мене зп зараз складає 1650 в місяць після вичету налогів, оьже приблизно 1950 без налогів, та працюю я офіс менеджером. Начебто повинні в цьому місяці підвищити зп, проте поки рано щось казати)
-
Я подавав на номінацію переклад трудової книжки и отримав номінацію. Референсів не було.
-
У вас кредитна картка? Переведіть свої кошти скільки вам потрібно оплатити на кредитну і так оплачуйте. Я телефонувала на номер, вказаний на кредитці і відповіли що так можна робити і немає ліміту. Ви платите своїми коштами (ну або частково кредитними). У мене теж RBC
-
All candidates indicating that they plan to settle outside of Winnipeg must, at the time of application, satisfactorily demonstrate that they have a convincing connection to a region outside of the capital city indicating a strong likelihood that they will make a long-term economic contribution to that region.
-
Дякую, що підсказали. Ще та питання як проводиться оцінка того, чи надаються балли за наявність друга у Манітобі? Наприклад, в місці, де я зараз працюю мій коллега-канадець став мені другом, проте я не знаю, чи буде він враховуватися для цієї категорії по нарахуванню баллів.