Імміграція до Манітоби
-
Друзі, НЕ ДОПУСКАЙТЕ, щоб ваш паспорт був недійсний у Канаді. Вже є кілька неприємних ситуацій, де у людей завершився паспорт, а з ним і перміт. Вчасно не продовжили паспорт і не подалися на перміт. Роботодавець звільнив людину, health card також не дійсна, у банку не обслуговують, бо недійсний перміт та паспорт. Купа проблеми мають люди. Це історія із Онтаріо.
-
Ви можете отримати документ для одноразового вʼїзду, почитайте про цю процедуру на сайті IRCC. Там відправляється український внутрішній паспорт і два фото, вам зроблять візу на окремому листочку. Правда, є питання, як ви будете по прибуттю без паспорту вирішувати всі ці питання, про які пише пан Wes вище, але якщо у вас є чоловік з паспортом, ви можете спокійно дочекатися паспорт тут, в Канаді
-
Ви можете отримати sjtd якщо не має можливості зробити паспорт, зараз ці документи роблять в Анкарі та Москві, я вчора отримав повідомлення що його зробили, але майте на увазі що Анкара дуже довго зараз виготовляє візи, я чекав 4 місяці на нього. І фізично ще не забрав його, чекаю пошту.
-
Які ваучери? МММ?
-
Колеги, підкажіть я правильно розумію, треба всі документи перекладати, освіту, про несудимість, довідки, паспорт внутрішній, справки з роботи з України в бюро перекладів і з афідевітом. Правильно?
-
Витяг з реестру фоп це з яркого сайту брав?
-
Підскажіть хто стикався дитина 14 років з Польщі до Канади летить, сьогодні прикордонна служба Польщі щось просить ще окрім паспорта та візи? Питали Авіокампанії ЛОТ бере дитину без супроводження, а прикордонній службі щось потрібно ще окрім паспорта та візи хто знає підскажить будь ласко