Імміграція до Манітоби
-
Реально отримати статус постійного резидента за 2.5 роки у Манітобі по самому нижчому класу нок?
-
Привіт, скажіть якщо час між пересадкою у Торонто 14годин можна розраховувати на готель від волонтерів?
-
Так, чому ні? У всіх установах, державних, банках і т.д. приймають адресу готеля без проблем. Я коли на картки в банку подавався, не запам'ятав адресу і почав її шукати, то працівниця спитала назву готелю і сама вписала адресу (зрозуміло, що вже не вперше приймає українців). Правда, я попросив надіслати картки у відділення для безпеки. А так всюди на перших документах вказують адресу готелю.
-
Потім адреса міняється для деяких документів, як тільки люди виїжджають із готелю.
-
Вказують адресу готеля
-
Тобто, по факту, я не тільки на 1 ст навчався, а й працював на 1 ст, але працевлаштований був на 0.5 ст а зп отримував як за ставку. по законодавству більше 1.5 ст не можна. Університет начебто готовий видати листа і в разі необхідності підтвердити, що я працював більше ніж 30 годин по факту. Тут їм дякую. Все честно. А от на скільки це правильно з юридичною точки для іміграційного офіцера, оце потрібно дізнатись
-
В мене весь чей час була ще робота на 0.5 ст з доплатою у вигляді премії до 1 ст у поєднанні з навчанням + виконання НДР, тому хз, юристи сказали, що почитають, але попередньо сказали, що напишуть, а там побачимо
-
Всю інформацію про Вашу родину офіцери будуть детально перевіряти двічі. На етапі отримання номінації та на етапі отримання PR. Якщо офіцери вирішать, що Ви обманули про роботу, Вам можуть відмовити. Вам вирішувати, чи вказувати роботу, якщо вона була не офіційно / не зовсім офіційно.
-
Візьміть до уваги, що там ще й часто дзвонять контактній особі.