Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка. Щось в мене переклінило))) заповнюю аплікацію на номінацію і не розумію як заповнити Adaptability (підрозділ Occupation in Manitoba). Я тут ставлю ким я зараз працюю (6 місяців, які потрібні щоб податись), або ту професію, на якій я працювала в Україні, та планую потім працювати у Канаді (коли мову підтягну, та якійсь курси пройду)? Бо я планую працювати бухгалтером-економістом (як дома працювала), але зараз працюю в кафе поваром
-
Дуже боюсь помилитись
-
Бо підрозділ Occupation in Manitoba повʼязан з сторінкою 2 у Settlement plan. Ось я і не розумію як правильно писати. В плані я пишу, що далі планую працювати бухгалтером. А в Occupation in Manitoba якось так написано - якщо ви поза межами Канади, то вкажіть роботу, на якій ви би хотіли б працювати. А якщо ви вже працюєте в Манітобі, то вкажіть цю роботу. Щось я заплуталась….
-
Вітаємо, Darko Koval! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую вам😊
-
Дякую, тепер точно впевнена.
-
Дякую! Всі чомусь по-різному відповідають