Імміграція до Манітоби
-
Academic важчий, там потрібно описувати графік, і здається, аудіювання теж там інше. Решту такі ж як і у General. Academic здають переважно для поступлення в навчальний заклад. Я здавала General в готувалась інтенсивно 2 місяці, більшість часу самостійно. Брала курс у Тетяни instagram.com/english_dreamteacher?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨
-
Запис в Торонто. Для отримання або подовження паспорту.
-
Довідка про несудимість з Турції через eDevlet Як виявилось, отримати довідку про несудимість через посольстово досить морочно - посольство хоче нотаріально заверені копії ваших документів і багацько інформації, яку важко зібрати (типу копій всіх посвідок за той час, що ви там жили). Але є спосіб зробити довідку онлайн - через eDevlet giris.turkiye.gov.tr/Giris/, щось типу нашої Дії. Звідти можна скачати таку довідку, як хоче IRCC - Archive Recorded Criminal Record. Єдиний мінус такої довідки в тому, що її доведеться перекладати - бо хоч ви і можете скачати версію на англійській мові, але по факту в тій довідці будуть окремі слова турецькою. Якщо ви все ще в Турції і плануєте виїжджати в Канаду, зробіть аккаунт у eDevlet. Найпростіше це зробити, якщо у вас є аккаунт в турецькому банку - тоді зможете просто авторизуватися через bank id. Якщо нема, можна піти в ptt (пошту) зі своїм kimlik (посвідкою на проживання) і турецьким номером телефону і попросити зареєструвати вас. Після візіту на пошту ви отримаєте на телефон код, з яким зможете зареєструватись в eDevlet. Якщо ви вже виїхали з Турції і закрили банківський аккаунт, я на жаль не знаю, як ще можна зареєструватись в eDevlet. #довідка #несудимість #Турція #eDevleteDevlet.
-
Дякую за інформацію і що порадите робити, як я 7 років тому там жила і тільки копія uturma є
-
Я готувалась до IELTS онлайн у instagram.com/the.green.academy.au?igshid=MzRlODBiNWFlZA== сдала с першого разу на необхідний бал. Рекомендую!
-
Якщо є закордонни паспорт громаднина України та свідоцтва про народження, то все ок. Цього достатньо для подачі на провінційну програму. Якщо немає можливості підтвердити роботу, то не клеймть бали або можна взяти референси від колишніх колег та зробити витяг з Дію ОК5, там є весь стаж.
-
Доброго вечора. Маю питання і не знаю як його вирішити. Вказав в аплікації, що працюю по noc 72410 Automotive Service Technician . Працюю без жодного диплому. Чи не буде пізніше у мене проблем? Чи буде міграційний офіцер вимагати диплом чи якийсь інший документ на підставі якого я займаю цю позицію?
-
Ні не буде вимагати
-
А я не знаю який тір )) знаю тільки що я трак драйвер категоріі се по нашому , сdl по сша 🇺🇸, може підскажите де тір подивитись чи поможете якось бо я темний в тому …