Імміграція до Манітоби
-
Подаюсь на номінацію, а тут в розділі форми та документи треба це додати
-
А ви паспорт теж подивились? Щоб паспорт був дійсний, а не подовжений. Бо в подовжений вони не видають візу. Я б їхала в понеділок в аеропорт, просила б когось із української стійки допомогти і шукала б офіцера, що може виготовити ворк перміту (його двері між українською стійкою і багажною прокруткою. Просила б переробити на місці ворк перміту, бо в ньому помилка
-
Доброго дня всім. В заявці на візитор візу, певно десь помилилась, тепер вийшло імя двічі --- Olena Ivanenko Olena. Вже І запит на біометрію прийшов так само написано. Скажіть чи можна якось це виправити???
-
Я вказувала що legal separated. Свідоцтва немає
-
Я вказувала що legal separated. Свідоцтва немає
-
Так, він тут без батьків, недодивився. Нікому було і підказати
-
Дякую
-
Доброго дня шановні,таке питання, подалися на номінацію і отримали LAA, я головний аплікант, але є велика вірогідність що чоловікові доведеться повернутися в Україну в найближчий час. Зрозуміло що повернутися він не зможе, доки кордон не відкриють після нашої перемоги 🇺🇦. Тому виникли наступні питання: 1. Коли скасовується віза CUAET і видається імміграційна? Вже коли подалися на федеральний етап,вірно? 2. І це як відразу на федеральному етапі чи десь через кілька місяців розгляду? Бо ж розглядають 20 місяців 3. Тепер після отримання LAA при подачі на номінацію треба вказувати новий статус для чоловіка - що він поза межами Канади? 4. Скільки часу є після отримання імміграційної візи для в'їзду в Канаду? Хочемо порахувати приблизно скільки є часу. Дякую
-
То писати що я одружена?
-
Дякую буду писати