Імміграція до Манітоби
-
В результатах тесту повинно бути вказано overall
-
Підкажіть будь ласка в якому саме готелі , як потрапити на зустріч?
-
Ось
-
Хтось вже відповідав недавно на це питання пошукайте в чаті по ключових словах
-
Ясно. Тоді вибачте не знаю. В мене був аєлтс, там вказується overall.
-
Не сума, а середній бал
-
Перевірте тут:immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто вже отримав номінацію, чи на провінційному рівні потрібні підтвердження не судимості, чи тільки на федеральному рівні потрібні. Перевірив чекліст, бачу там заяви які потрібно власноруч заповнювати..в порталі MPNP не бачу їх, чи вони взагалі потрібні для SW? Дякую за відповідь.
-
Дякую, так думав, але хотів впевнитися
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка в розділі Application history номер файлу- це номер над UCI?
-
Доброго дня, виникло таке питання. Якщо я звільнюся після 6-7 місяців на роботі і піду отримувати ліцензію (це не коледж, немає занять) щоб працювати в манітобі. І буду працювати/активно шукати роботу за сфері де я ліцензуююся, я можу йти за swo? Чи мені потрібно працювати фулл там обов’язково навіть якщо на іншого роботодавця? Також є варіант продовження освіти в Україні дистанційно з митою саме відповідати вимогам майбутьної професії у манітобі і работа парт тайм у цей час манітобі.
-
Всім доброго дня, може хтось брав крімінал рекорд зі Швейцарії? На сайті у них вказано, що можливо зробити електронну довідку, або паперову по пошті. І також вказано, що паперовий можуть перекласти вони і завірити, а електрону-ні. Яку краще зробити для ПР?