Імміграція до Манітоби
-
А якщо кошти завдамо на разунок за пару днів після подачі не буде проблем?
-
Точно є, англійську вже здали і прийшли результати, диплом найвищий, родичі найближчі, вік найвлучніший
-
I worked 3 months under TEER 4 and last 3 month under TEER 3, So i have to do ielts?
-
Ok so In EOI i will add current Teer 3. And regarding Ielts i have to ask MPNP by sending email?
-
Привіт. Здаємо студію з 1 серпня. Ціна 975 + світло, решта входить у вартість. Адреса 315 Bannatyne Ave. Квартира має балкон, сучасну плитку та посудомийну машину. Також є чудова тераса. За іншою інформацією пишіть мені або дзвонить за номером 2048694196
-
l won $5,500 with the help of you sir for coming to my rescue, I really appreciate you and your promise to spread your good work to everyone because I can't keep it for me Elena introduced me to you I was very skeptical but today am the happiest human in the world thank you so much you are a blessing to my life and good souls like you are very hard to find @louisdawson 👇👇👇 t.me/joinchat/0mWtkmVxSD5mZmQ0
-
Прийдеться пояснювальний лист писати, бо в мене тур візи всі по 3 місяці
-
Ось що в агенції відповіли по Китаю
-
Скину в Приват
-
Добре
-
А можете ссилкою, будь ласка, скинути ту 5-ту статтю, хочу зберегти про всяк випадок, бо в мене є кілька місяців по тур візі і їх не покриває довідка про несудимість.
-
Воно просить докумет, який підтверджує що ви можете спілкуватися англійською мовою. В такому випадку потрібно попросити роботодавця написати лист що ваша англійська на хорошому рівні і її вистачає для виконання робочих обов'язків. І завантажити його туди.
-
Скажіть, будь ласка, мій чоловік - не основний аплікант, знаходиться в Україні. За останні 5 років він працював на 5 різних роботах. При подачі я це вказала, теперь мене просять завантажити 5 документів, що він там працював. Треба ходити до кожного закладу, брати ці документи та перекладати, чи прикріпити загальне резюме на всі його роботи, чи по кожній роботі прикріпити докладне резюме просто? І що саме треба писати в поясненні, чому я , наприклад, прикріпила просто резюме, а не брала офіційні довідки з усіх тих закладів? Бо він взяв довідку тільки з поточної роботи та переклав її на англ.