Імміграція до Манітоби
-
У 2016 році ви який клас закінчили?
-
А можете підказати, коли заповнювала заявку на CUAET ррзписала всі подорожі, десь це збереглося?
-
Скоріж за все, але я нажаль не пам'ятаю цього. Враховуючи, що я випустився у 20му, а атестат за школу отримав у 18му, то напевно раніше.
-
Не обов’язково канадський коледж. З освітою вихователя з України можна отримати ECE 2 бе додаткового навчання в Канаді.
-
Вихователі і помічники вихователів- це регульована професія і щоб легально працювати треба мати канадську ліцензію. Більш того, в кожній провінції вимоги до ліцензування будуть різними.
-
Підкажіть будь ласка, чи пртрібен апостиль на довідці про несудимість
-
Ну можливо Я таких людей не знаю Те що проходили евалюацію дипломів і потім добирали кредити ,,донавчанням,,- так, так само як і вчителі Щоб автоматично дали - то таких людей особисто не знаю , тому що в дипломі вихователя з України лекцій з англійської мови нема,а в кого були то якісь мінімальні години, а вона обовʼязкова Так само і з дипломом вчителя Через wes дипломи провести, порівняти кредити і отримати тимчасову ліцензію і донавчатися
-
Я знаю особисто дівчину з Британської Колумбії, яка отримала повноцінну ліцензію ECE 2 на базі свого диплома українського, отримала LMIA ( приїхала вона до війни по джоб оферу) і вже отримала піар. В Канаді не навчалась жодного дня. Маючи ліцензію в одній провінції можна отримати таку саму в іншій по labour market mobility без додаткового навчання.
-
Дякую :)
-
Тоді оцей атестат за 18 рік це і є ваш атестат про повну середню освіту. Додавайте його як школу. Плюс можете написати letter of explanation про те, що повну середню освіту отримали вже в коледжі.
-
Можливо в британській колумбії трохи по іншому Або в неї було багато годин англ мови Не сперечаюся що це можливо Знаю теж іншу , добирає англ мову, здається 60 годин треба Бо в дипломі її англ мови немає , бо вони її не вивчали Все залежить від диплому І це не тільки у вихователя В будь якій професії Вони порівнюють кількість годин предметів вашого диплому і кількість годин які тут вивчають Тому все індивідуально
-
А подруга моя з Колумбії, ще не закінчила бакалавра early childhood educator, але вже отримала ECE 2 повну в Саскачевані і БК і по labor market mobility очікує манітобську ліцензію зараз.
-
На федеральному.
-
В Британскій Колумбії не легше і ніхто не заважає отримати ліцензію в провінції де то є легше, а потім вже перевести її до потрібної провінції. Це не є противоправним. І так все залежить від диплому, я лише кажу, що с дипломом саме вихователя навчання в Канаді не обов’язково, бо можна і так отримати ліцензію. Для вчителів додаткове навчання буде обов’язково якщо треба ECE 2, але асистента можна отримати без курсів також.
-
Можна отримати без курсів Але в перший рік роботи ви зобовʼязані пройти курси, що зазначено на офіційному сайті gov.mb.ca Я не знаю чи буде щось якщо не пройти їх, але вказано must. Плюс навіть в вакансіях пишуть мати курси , або бути готовим їх пройти в перший рік