Імміграція до Манітоби
-
Дивіться. Канада немає вимог щодо того якої давності має документ, і тим паче якого формату. Подаються на іміграцію люди різного віку з різних країн. Якщо Вам немає чим зайнятись, або є сильне бажання можете переробити хоч всі документи. Щодо довідки дивіться вимоги на офіційних сайтах провінційних і федеральних щодо формату і давності, якщо треба
-
Я думаю вплине, але залежить від провінції та програми, по якій підете. Наразі є критерій (один із основних) - типу «прив’язаність» до Манітоби (родичі, друзі і думаю нерухомість сюди). Плюс оцінюється спроможність бути економічно вигідним провінції
-
Те саме відноситься і до решти документів. Окрім довідки про судимість з України. Витяг треба надіслати в Українське консульство і отримати завірення англійською від них.
-
Будь який, але потім необхідно завірити в Immigrant Centre. Вони просканують усі документи, перевірять і поставлять свої печатки. Послуга безкоштовна, якщо ви вже в них зареєстровані.
-
Ще раз дякую!
-
Дякую ( можливо я невірно висловилась). А до якої служби треба підходити в аеропорту Вінніпегу?
-
Мені здається в іншому чаті це вже обговорювали: t.me/ManitobaLife
-
Підкажіть таке питання, можливо воно не таке важливе, але всеж Де в Вінніпег купити сало ??🇺🇦🇺🇦🇺🇦