Імміграція до Манітоби
-
Я й не казав, що справа в українцях. Якщо ви це толеруєте, то будьте готові, що ваші справи будуть розглядати не 1-2 місяці, а цілих 6 + 18 місяців на федеральному етапі. Бо буде як з МРІ: після масових підроблених довідок про неаварійне водіння та фейкові довідки про відсутність страхових випадків, МРІ просто не признає стаж щ України для отримання дисконту при страховці та вартості прав.
-
Вітаю! Я впевнений що вже питали про термін очікування після подачі EOI, але не можу знайти. На підставі реального досвіду, скільки часу це займає?
-
Вони також порадили зайти в акаунт де зробили помилку та: We suggest that you login to the account, go to ELIGIBILITY and lower down the language scores to 3.0. You will receive an error message stating that ‘you do not meet the eligibility criteria of the program’, ignore the error message and log-out; this way your EOI will not be selected from the pool.
-
Вітаємо, Viktoriia Sheremet! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день, якщо можна подробиці: відмовили і потрібно було но новому подавати "бажання на номінацію" чи просто як уточнення , попросили додати тест вже в LAA ?
-
Якщо ви проходите по балах, то від 1 дня до 1 місяця, глядячи, коли ви засабмітили, та по якій ви програмі ви йдете (SWM вибірка раз на 2 тижні, спецвибірка - раз на місяць). Якщо балів мало, тоді вже буде залежати від поточного рівня в вибірці. Тут можете глянути результати по вибірках та дати: immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
За місяць тест здати та отримати результати досить важко, бо запис через місяць-два плюс результати через деякий час. Тому подавати без тесту дуже ризиковано
-
Було 30 днів на додавання документів на номінацію
-
Розумію, тому і запитую подробиці , щоб знати в що то може вилитись. Отже треба буде додати тест , якщо встигнеш, на цю дію дадуть 30 днів . Правильно розумію?
-
Якщо додати старий Паспорт + результат проблеми наче не має бути
-
Дякую, знаю. Але ми чекаємо паспорти. Тому прямо зараз не можна замовити. В цьому основна проблема
-
На 11 серпня є вільні місця