Імміграція до Манітоби
-
Перевірили той мільйон закріплених повідомлень на цю тему?
-
Друзі, не обманюйте IRCC щодо вашої зайнятості в Україні та поза Канадою. Вже є дві відмови на федеральному етапі саме через такі факти. Краще не клеймити бали за роботу, яку ви не можете підтвердити. Також є відмова через їзду у п'яному стані у ЄС. Це була не кримінальна стаття в тій країні, але тут у Канаді кримінал. Такі справи. Всім добраніч.
-
Підскажіть, будь ласка, я у EOI вказував лише рік роботи тут. А як мені надалі вказувати на наступних етапах мої попередні роботи поза межами Канади, за які мені не потрібні бали, та я їх не клеймив? Просто треба ж буде вказати усі праці за 5 років, за які я не зможу надати референс.
-
Вітаємо, Анна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Це ще працює. Я вчора давав ссилку. У кого просрочений медогляд, то хороші новини Usually medical exams are valid for a year, but there is a temporary policy until 6 Oct 2024, that exempts from completing another IME if you meet all of these conditions: · You applied, or are applying, for either permanent residence or temporary residence. · You already live in Canada. · You completed your previous IME in the last 5 years. · Your previous IME indicated a low risk or no risk to public health or public safety. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/2022-foreign-exempt-ime.html
-
Дякую за інформації! Підкажіть ще будь ласка, коли завантажувати документи про освіту, просто потрібен їх переклад, підтвердження з WES взагалі не потрібні для подання на провінційні програми?
-
Для бакалавра - three years and more. Для магістра - Master's degree. Але для чого такі муки, якщо ви можете вказати тільки одного магістра і підвантажити всі дипломи туди. Кожен запис по освіті вимагає 4 файли. Ви подаєте 3 записи з освіти, відповідно 12 файлів .