Імміграція до Манітоби
-
Тобто нерухомість може цікаво а автівки точно ні
-
Хм, а може і цікаві and, if applicable: copies of securities and other investments; and proof of ownership of real estate including a current market price evaluation, or other assets (not including personal items such as jewelry, furniture or vehicles) owned by the applicant or spouse, with objective fair market value evaluation.
-
Чисто теоретично, згідно умов програми, вони беруть до уваги нерухомість в Україні або десь закордоном. Але вам потрібно зробити офіційну її оцінку і додати цей документ. Знаю одну людину, яка робила таке і показувала цю оцінку як свій актив, але він отримував PR ще 5 років через LMIA.
-
Підскажіть будьласка, можливо хтось мав або має подібну ситуацію. Працюю на будівництві, будуємо комерційні приміщення, працюю як правило приблизно 50-55 годин в неділю. Зимою маємо перерву з роботою довжиною місяці 2. І тепер питання: 1) Якщо роботодавець, буде виплачувати мені зарплату за 40 годин/тиждень, а інші гроші буде відкладати, і виплачувати мені їх в зимку в ті 2 місяці коли я не працюю, щоб по чекам я мав круглий рік роботу, чи підійде такий варіант для ПР? 2) Доповнення до 1 питання. Він не платить за мене податки, тобто я отримую всю сумму, і потім маю заплатити податки власноруч, чи не буде це проблемою?
-
Ні, якщо людина там не працювала і не навчалась
-
Дякую