Імміграція до Манітоби
-
І це я впевнена не у мене з тим паном так,взагалі така система в Україні! Хто ще так подавався,відпишіть в чат!
-
Так.
-
Допоможіть як з intended occupation, я зараз customer service representative і воно не regulated, я не планую звільнятися, поки не отримаю ліцензію лікаря, це роки 2 точно Мені вписати customer service і скіпнути весь цей пункт, чи вписати лікар і розписати як я планую це зробити?
-
А так можно?
-
I noticed a lot of people giving testimony about the manager helping them earn a huge amount of money from trading. So I decided to give him a try out and to my surprise my first 3days I made more than $18,500 cash out to my Bitcoin wallet. If you're looking for a genuine platform to invest click on the link to contact him now and testify his good works after receiving your profits. @Binary_options_trading3 t.me/Binary_options_tradings1
-
Не треба нічого скіпати. Поверніться в ті розділи і там так і напишіть, що ваша професія не регульована, що ви вже в Манітобі, успішно працюєте, вам подобається, покращуєте англійську, облаштували вже своє життя тут, вдосконалюєте свої навички і т.п.