Імміграція до Манітоби
-
Тоді 100 відсотків course-by-course. Я також вчитель))
-
Мені для професії вчителя
-
Для роботи так само як вам скинули вище, але в кабінеті wes обирати course-by-course report. Це якщо ліцензію треба отримувати. Якщо ліцензія не потрібна, то я би дізналась у працедавця, можливо його задовольнив би і eca report той що для іміграції.
-
Саме тому інші шляхи шукаю
-
Немає, я там 6 років тому жила
-
Вибачте, я не маю відповіді на це питання.
-
Якщо став простроченим уже під час війни, то згідно законодавства він залишається чинним до закінчення воєнного стану. Хтось раніше скидав офіційне положення про це. Якщо став простроченим до війни, то можна вказати у заявці потім , що немає дійсного national identity. Можна додатково додати пояснення, що цей документ прострочений і нема можливості його продовжити чи зробити нове.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка , може хто знає, якщо маєш сезонну роботу(руфери, ландскайпи) Канада платить гроші в зимовий період. Чи може людина по куєт отримувати такі виплати, та якщо так - що для цього треба. Дякую
-
Доброго вечора! Цікавить якщо пара подалась на номінацію разом як Common law , і виникли проблеми в відносинах, чи можна на федеральних етап йти екремо?
-
Aleks Tetiana дякую 🙌
-
дякую
-
Вітаємо, Тетяна Пилип! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua