Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
У мене теж не було атестату на руках. Лише дипломи про вищу освіту. Зробив онлайн витяг із бази МОН України по номеру атестату вказаному в дипломах (там це зазначено як документ на основі якого ви поступили в університет). Переклав і завірив витяг, додав лист пояснення із зазначенням що цей номер атестату вказано у додатках до дипломів про вищі освіти. Номінацію отримав. Зараз на федеральному етапі.
-
яка краще довідка для підтвердження стажу окрім листа від роботодавця ок5 чи ок7?
-
Вітаємо, Виталий! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня. Підкажіть, при подачі на номінацію, у вкладці «збереження» вказувати спільні збереження мої і чоловіка? (подаємося разом, я - основний аплікант) і крім моїх стейтментів з банку за останні 3 місяці, треба буде вказувати і чоловіка теж? бо теж працює стабільно на фул тайм, має такий же оборот грошей
-
Закріплені повідомлення
-
Добрий день. Якщо в Польщі робили їхній ідентифікаційний і користувались місяць безкоштовним проживанням на квартирі, але були в Польщі менше двох місяців, то потрібно вказувати резидент Польщі, але довідки про несудимість не треба? Дякую.
-
Чи може бути відмова, якщо паспорт залишився тільки бути дійсним до 31 липня, ми будемо продовжувати, але це можна тільки 2-3 місяці до закінчення. У кого був такий досвід? Бо чоловік головний аплікант і в нього закінчується через 10 місяців і ми ще не подали документи , не знаю що із цим роботи. Скоро будемо подавати документи всі дозбируємо. Чи можуть бути проблеми? Ми все продовжимо але тільки тоді коли можна це буде
-
Пане WES поясніть будь ласка, якщо була віза вклеена гуманітарна в паспорт, будь яких пластикових карток типу вид на проживання,або продовження візи в країні не оформлювали,але прожили 7 місяців в Європі, працювали офіційно,то це рахується як резидент чи ні? Дякую
-
Так у вас дійсний паспррт. Дуже багато людей хто отримав PR від 4 до 6 місяців