Імміграція до Манітоби
-
Якщо відмова то які наслідки? Чи можливо буде податись з іншим ноком чи можуть відмовити на 6 місяців?
-
Я бачу, що вам вже відповіли апліканти, які мали переписку із MPNP. Справді, якщо вирішать, що TEER 4, то вам дадуть час здати мову або відмовлять. Не думаю, що буде бан, просто потрібно буде переподатися ще раз вже із правильним NOC. Також це буде залежати від роботодавця, чи вам підтвердять NOC, за яким ви подалися.
-
Дякую всім за відповіді!
-
Я правильно понимаю что по SWO можно по сути на любой легальной работе устроиться, лишь бы удолетворить условие "Previous authorized work experience in Manitoba (six months or more)"?
-
Не зможуть. Якщо у вас є якась важлива причина, чому ваша власна неповнолітня дитина не може пройти медогляд, то будете писати в надії, що вам скасують цю вимогу. Однак, це може зайняти багато місяців. З досвіду моїх знайомих, пояснення туди-сюди зайняли більше ніж півтора року. В результаті чоловік, все-таки, домовився з екс-дружиною про медогляд дитини. Однак, ці затримки зумовили повторний медогляд для цілої сім"ї ще раз.
-
Я правильно розумію, що по SWO можна по суті на будь-якій легальній роботі влаштуватися, потрібно лише задовольнити умову "Previous authorized work experience in Manitoba (six months or more)"?
-
Якщо наприклад договір на роботу на 8 сторінок
-
А як ви зжимаєте документи, щод були менше 2 мб і гарної якості?🙄