Імміграція до Манітоби
-
Чи можно одночасно подати заявки?
-
Доброго вечерора, підкажіть будь ласка , чоловік отримав новий паспорт, старий скоро мав закінчитись, на що в першу чергу подаватись на візу, чи ворк перміт?
-
добрий день, шановне суспільство. заповнили анкети для новоприбулих у Вінніпег. будь ласка, підкажіть, чи буде зворотний зв'язок за заявкою і чи буде можливість поселити в готель?
-
Отже, подовжувати дію паспорту можна у консульствах. Залишилося уточнити в консульстві, куди поділись вимоги до документів при подачі поштою. І хто його знає, що очікувати через місяць з такими законодавцями Після поправки 18 жовтня, була прийнята ще одна 1 листопада, яка відминила частину попередньої. Ну, все як завжди у наших "любих" парламентаріїв. Мабуть добряче насипали їм перцю в штани. Оригінальний постанова: zakon.rada.gov.ua/laws/show/170-2022-%D0%BF#Text Зміни 18 жовтня: zakon.rada.gov.ua/laws/show/1185-2022-%D0%BF#n2 Зміни 1 листопада: zakon.rada.gov.ua/laws/show/1231-2022-%D0%BF#n2 .
-
Добрий день, може хтось випадково знає, чи потрібно записуватися в візовий центр в Варшаві щоб здати паспорт на вклейку? паспорт буду здавати не свій а подруги
-
Мала таку саму ситуацію відправила поштою через Пошта Польська. На наступний день вони вже отримали. А от як забрать назад думайте. Я оплатила назад кур'єрську доставку, от тепер чекаю... Зараз розумію, що краще б такого не робила.
-
так
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, я вірно розумію, стосовно отримання Візи . Спочатку ми сдаємо біометрію, потім десь чекаємо від 1 місяця до 4 місяців на схвалення візи , потім сдаємо паспорт в посольство на вклеювання візи, чекаємо десь 1 місяць , і тільки тоді ми отримуємо візу ,і можемо летіти до Канади, все вірно ?
-
Я паспорти батьків відправляла через цих дівчат. Вони возять на вклейку по 10-20 паспортів, в турфірах відправляють по 600 ( паспорт сина моеї подруги так і не знайшли) Батькам вже прийшли паспорти. Все гаразд. t.me/Canada_help_cuaet2022
-
Надсилаєте паспорт у Львів поштою до них. Уточняйте лише, коли відправка документів у Австрію, бо заради 1 - 2 паспортів кур‘єр небуде їхати.