Імміграція до Манітоби
-
-
Ти колись був до цього в північній Америці? Чи маєш уяву скільки це коштує отримати папірець сюди? Тобі сказати скільки наші витратили сил та коштів щоб сюди просто приїхати?
-
Про що мріяли? Попасти в Канаду ? Типу отримати візу і ворк перміт це зірвати джекпот ? Ну ок. Тоді треба дякувати полякам за робочу візу. Ми тут на рівних правах. Ми працюємо а Канада отримує роси економіки і податки. Нічого особливого щоб комусь за щось дякувати.
-
Ти це скажи людям які переїхали пару років тому назад і не мріяли про таке. Нам дали вудочку, а не рибу
-
У мене сестра живе в Швеції. Біженцям дають виплати,дають квартиру,талони на їжу,навчають професії і ТД. А тут не допомагають а просто дають робочу візу. Я звісно не жаліюсь, у мене все круто. Але треба мати самоповагу, особисто я не бачу за що дякувати. Хіба що за військову допомогу
-
Ти це скажи пару років назад
-
99% по барабану. І не розумію чого ми повинні вдячні за щось. За робочу візу ? Ми тут працюєм а не живем на подачки. Треба розуміти що з білих країн мало хто сюди емігрує.
-
А що не так в українцях. Індуси їдуть сюди по липовим докам і вчаться в коледжах яких не існує . Поки їх тут тільки і видно
-
Я думаю, що всі "національні" чати схожі :) Добавтесь в фейсбук групу "people of Winnipeg" - багато цікавого дізнаєтесь про місцеві срачі
-
Як Павло- антіГлоба, можу сказати що знак зодіаку не впливає, але щось таки впливає. То є або Вищі сили, або наші думки, або те й друге
-
Ну то хай напишуть чого так.