Імміграція до Манітоби
-
Так, чат існує на багато довше. Я маю на увазі, що кількість детальної інформації в усіх форматах просто збільшилась в рази. Обговоренної, відфільтрованої і закріпленої
-
-
Добре,тоді питання таке Чи можу я порадитися на PR,якщо відпрацював фулл-тайм у Манітобі рік, потім поїхав з Манітоби на 2 місяці? В інших провінціях не навчався та не працював. Наразі повертаюся до того самого роботодавця. Чи потрібно відпрацювати ще 6 місяців і тільки тоді можливо податися ?
-
Ще навіть рік назад цей чат був більше, як питання-відповідь. Зараз просто йдеш в закріплені, дивишся відео і йдеш по списку.
-
Десь на початку 2010 року, коли Янукович став президентом України, я почав цікавитися імміграцією до Канади та Австралії. Тижнями сидів і читав форуми. Вийшло так, що десь у 2011 зупинився зі своїми дослідженнями на Канаді. Пішов до однієї консультантки в моєму місті: вона нарозказувала, що знає міністра імміграції Канади і її послуги коштують 6000 чи то євро чи доларів. Що виходило в її послуги, вона так толком і не сказала. Коротше, пішов я додому, відкрив квебекську програму і почав читати її на французькій. Виявилося, що там нема нічого екстраординарного, і канадський уряд навіть вказує, що можна не користуватися послугами посередників. Потім почитав опис програм інших провінцій. Починали з планів на Квебек, потім зупинились на Манітобі. За який рік я про Манітобу знав вже стільки, що ого-го! Навіть у той час вся імміграція була - заповнення 4-5 паперових форм на номінацію і федеральний етап. Почав імміграцію у середині 2012. За півтора роки після подачі на номінацію, ми були вже в Канаді як постійні резиденти. Інформація - це ключ до всього. Зараз ця інформація є на відстані кліку. 12 років тому було трохи інакше, але також було все доступно, якщо пошукати
-
Це по факту прильоту можна зробити? Чи заздалегідь треба звертатися?
-
Доброго дня всім! Хто скаже - чи є ще волонтерська стійка в аеропорту Вінніпега? Чи дають безкоштовний готель на 14 днів? Бо вже треба.
-
Скан оригіналу та його переклад. Завіряти сам оригінал не треба.
-
По радіо казали, що таку програму хочуть зробити для медиків з Філіппін.
-
Добрий день . Підскажіть будь ласка , коли робиш переклади у перекладача , мені прислали переклад сам , а оригінал треба теж копію робити і завіряти якось , що переклад зроблений саме з цього документу . Чи просто окремо оригінал скан і переклад скан ?
-
Віза та перміт у звичайний час коштують близько $100 кожне. Це дорого?