Імміграція до Манітоби
-
Ну я так розумію що більшості вистачає)))
-
То зрозуміло, що потрібно показати виписку з банку про фінансовий стан, головне що не потрібно прив'язуватись до 10000$ + 2000 за кожного члена сім'ї
-
По спецвибірці я міг би податись ще в червні
-
Це по спецвибірці, я планую подаватись від роботодавця
-
Skilled workers applying on the basis of ongoing employment in Manitoba must still provide documented proof of settlement funds in their name. However, the MPNP will consider your current income, so you may not necessarily be required to meet the minimum required amount of $10,000 plus $2,000 per accompanying family member. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/policies/settlement-funds/
-
Там є якась необхідна сума?
-
Дякую, все роз'яснили. Але я планую подаватись по програмі по якій не треба кошти. Тому і чекаю пів року, бо маю вже 6 місяців з попереднього місця роботи.
-
Мда))
-
Добре, але якщо ви вважаєте слово: "лол" не образою, то можу сказати що можна називати тоді так всіх людей. Вибачаюсь буду дотримуватись правил.
-
Як тільки ви починаєте створення ЕОІ, то там є повідомлення, що ви підтверджуєте, що надаєте усю інформацію, яка дійсна на даний момент. Тобто, якщо у вас 6 місяців стажу роботи в Манітобі буде тільки завтра, то відкладіть створення ЕОІ на завтра. Далі... Дуже важливо також мати всі інші критерії валідні на момент подачі на ЕОІ, включаючи і необхідні кошти та мати результат тесту з мови та інші вимоги. Всі вимоги програми повинні на 100% виконуватись вами на момент заповнення ЕОІ, а не потім. Коли відповідаєте на 100% вимогами програми МПНП, тоді і подаєте ЕОІ.
-
Я перечитав повідомлення модератора, немає жодних образ у вашу сторону, тому тримайте тон дискусії як належить. Нагадаю, що за персональні атаки на учасників чату може бути suspension. Також, якщо учасники чату дають поради, як порушити закон або спонукають інших до дій порадами, що може призвести до відмови у номінації, то такі повідомлення будуть видалятися.