Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Можливо хтось знає які вимоги до фотографії на подачу ПР, якщо другорядний аплікант в Україні. Розумію що фото потрібно таке ж саме, як і головному апліканту, але в Україні не розуміють і не мають печатки, що ставиться на зворотній стороні фото. Як бути? Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть ,будь ласка, як зробити правильно ? Якщо 10-11 класи закінчені в коледжі . Атестат виданий тим самим роком що і диплом . Як написати в аплікації з якого по який рік ( рік , коли закінчилось навчання повної загальної освіти чи рік той, що вказаний в атестаті ,закінчення коледжу ? Чи потрібно писати пояснення якесь ?
-
Так до цього і beauty technician теж відноситься. Я переглянула увесь список професій, це найближча для мене
-
Шановна громадо, потребую пооади! Я працюю в салоні як lash technic, при заповненні ЕОІ в полі де NOC вказала 63211 - Estheticians, electrologists and related occupations. У загальному списку саме моєї професії немає, тож це максимально наближене, що я знайшла. Я так розумію, це є одна з 9 регульованих професій,для яких необхідна сертифікація, але саме для вій - не потрібна(принаймі роботодавець так запевнив). Тепер питання😂 Варто якось додати пояснення на рахунок цього, чи чекати, що далі випливе? Боюся зробити якусь помилку, от і панікую🙈
-
Дякую! То на загальний імейл писати,чи є якесь поле для додаткової інформації? І чи вже, чи коли прийде LAA?
-
3.5 роки .
-
От власне, що посада - lash technician.
-
А можна якось відкликати ЕОІ? Я вчора вже відправила😞
-
А в мене за останні два тижні запросили WP на кордоні у Вінклері. Так як моя туристична віза не дає мені права тут жити, а ворк перміт дає. Останній раз був 17числа. І над штампом написати номер WP. В обох випадках
-
Дякую!
-
Підкажіть, Зара заповнюю Im5562. Чи потрібно вказувати переміщення між країнами, якщо немає штаму в паспорті? Приклад. З початку війни були 3 міс в Чехії, але за цей час літали в Італію на пару днів. Вказувати Італію чи ні?