Імміграція до Манітоби
-
😅 буває по різному, здається я бачив випадки коли люди які подались на федеральний етап пізніше ніж я вже отримали AOR )
-
Ого. Пішов я пити чай зі своїм 27 липня)
-
Hi friends, If we submit PNP as night manager in hotel , And at the time of assessment case officer notice that duties aren’t match with night manager TEER , So they change Our TEER ? Or reject the application? If they change TEER 4, and we already have ilets so it’s fine?
-
Подались 22 травня, ще не отримали (
-
Без ПР - це шалені кошти
-
20т на рік буде навчання) Це просто невигідно
-
Це зрозуміло. Ну не сидіти ж дитині і чекати ПР. Навчається, підпрацьовує. Баланс
-
Ні, він піде працювати, бо в нього не буде поруч такої мами, як я 😄
-
Ну мені більше, і вже є вишка, тому хз
-
Ніхто нікуди не йде зараз навчатися, окрім школи. Перестаньте, люди 😂 Ми в очікуванні ПР
-
Багато коледжів зараз дають українцям по cuaet ціну як для місцевих. В деяких для цього є вимога проживання в конкретній провінції більше року або канадський шкільний сертифікат. Якщо пошукати, то можна навчатися не маючи 20 т і без резиденства/громадянства.
-
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, яка причина , що не можу завершити аплікацію? Вже все закінчили , а коли нажимаю некст , то пише Sorry, an error occurred while your request.
-
Тут багато є дрібних деталей, які можна використовувати в Канаді. Наприклад мені індус сказав, що отримав ворк перміт відкритий, але не каже як. Каже що тільки він знає як
-
Подаємось на федеральному рівні після отримання номінації. Питання: хтось знає їхню ел адресу, бо не можу знайти?
-
Втратили документи? 😰 Замовляйте дублікати свідоцтв про народження, шлюб, смерть та інших на порталі Дія Фізичні свідоцтва та витяги інколи губляться при переїздах. Лишитися без документів — це неприємний досвід, але є просте рішення. Нагадуємо, що замовити повторну видачу можна за кілька кліків на порталі Дія і забрати там, де зручно. На порталі Дія можна замовити дублікати свідоцтв та витягів про: ✔️ народження ✔️ зміну імені ✔️ реєстрацію шлюбу ✔️ розірвання шлюбу ✔️ смерть Ок, Діє. Як це зробити ❓ Авторизуйтеся на порталі Дія 👉🏻 клікніть Послуги ➝ Довідки й витяги 👉🏻 виберіть потрібний документ 👉🏻 вкажіть, для кого документ, і причину повторної видачі 👉🏻 виберіть, де заберете документ 👉🏻 оплатіть послугу 👉🏻 підпишіть заяву Дія.Підписом або іншим КЕП От і все! За кілька днів заберіть дублікат у ДРАЦС, який вказали при замовленні, чи у відділенні або кур’єра Укрпошти.