Імміграція до Манітоби
-
Скільки часу займає від надання додаткових матеріалів (пояснення до PFL) до відповіді міграційної служби?
-
Доброго дня. Можна задати питання по CUAET? А саме, Procedural Fairness.
-
Доброго дня, кто знае, поменяв компанiю пicля полу году, и знайти другу в Манитобi, всеж можно буде податься?
-
А як я можу відсканувати бумажні фото дотримуючись ціх розмірів: 420*540 pixels minimum?
-
Підкажіть, я вірно зрозумів порядок підготовки документів? Наприклад свідоцтво про народження(чи про шлюб). 1. Сканую у кольорі, 300dpi PDF. 2. Відправляю цей PDF перекладачу в Україну. 3. Перекладач робить переклад з афідевітом, і відправляє мені скан у ПДФ. 4. Я (чи перекладач) роблю 1 документ з оригіналом з п.1 та перекладом з п.3., і вже його подаю. Все вірно? Паперовий переклад взагалі комусь потрібен? Чи лише електронний варіант?
-
Ого!.. я гадав якщо мені прийшов цей лист, значить моя анкета на розгляді у міграційного офіцера/робітника
-
Гадаю що в фотоцентрі з їх слів вони кажуть шо все напишуть як би в одному файлі поряд с фото всю інфу що потрібно. Тому бумажні сканувати не треба буде.
-
Я вже зробiв 6 мiсяцив в Манитоби але компания зарегиiстрирована в Онтарио , тому треба другу работу