Імміграція до Манітоби
-
Я створила собі акаунт черезGCKey — видає помилку при спробі увійти в систему. Пробую зайти через партнера (банк) — не показує мою аплікацію і не знаходить аплікацію, щоб прилінкувати. В мене враження, що після їхнього апдейту чи то модернізації системи моя аплікація просто десь загубилася. В кого було подібне? Як вирішити проблему?
-
я на роботу коли влаштовувася (тоді ще не мав евалюації від WES) просто спитали яку маю освіту і все, навіть не питали показати дипломи, просто сказав клас освіти, де навчався і яка спеціалізація (повірили на слово так сказати), а коли зробив евалюацію то приніс на роботу, показав шефу то сказали дякую, додали до мого CV номер сертифікату WES і це все) Aле одному знайомому допомогло при працевлаштуванні... для подальшої сертифікації і т.д. це не підходить, там потрібно буде робити оцінка до оцінки...
-
ну принаймні для моєї професії то це не підходить нажаль, треба буде робити оцінка до оцінки... але може для когось інакше, я не знаю
-
я просто притримуюсь думки, що якщо це зробити не складно і дешево чи безкоштовно то краще зробити, може знадобиться в майбутньому)
-
Based on the information you entered, we found no applications 😩
-
Всім привіт! Хотів би почути пораду від людей які знають. Працюю в компанії більше року, фултайм. Вже відправив документи на піар на федеральний етап, місяць тому відправив і чекаю. Проблем не маю, АЛЕ!!! Компанію продають і сьогодні мені дають підписати лист на моє звільнення, мотивуючи це звичайною юридичною формальністю. Кажуть що новий власник нас звільняти не збирається, але на питання яким числом нас зарахують назад відповіді не має. Документ я поки що відмовився підписувати. Які дасте поради? Що робити???
-
В моїх довідках з місць роботи з України теж не було інформації про обов'язки, але посада була вказана. Також не було вказано кількість годин, а лише зазначено, що робота на повний день. Зарплата була вказана як "згідно зі штатним розкладом", тобто без сумми. Але жодних питань з боку MPNP не було.