Імміграція до Манітоби
-
t.me/uccmb/117164
-
Всім привіт, виникла проблема. Відправила вже заявку на ПР на федеральний рівень. Але потім згадала, що дещо пропустила. В анкеті тепер помилка. Як/куди можна відправити листа з поясненням? На сайті не бачу взагалі такої опції 😢
-
Дякую за відповідь. Отже Треба все зробити по максимуму. Партнера це теж стосується , так ?
-
Подалася 22 травня. Чекання вже не вистачає 😅
-
Дякую, що подали сичтематизовано корисну інформацію. Я пробувала сьогодні додзвонитися за вказаним вами номером і вимушена була зупинитися на питанні робота щодо літери, з якої починається номер справи, бо його ще не присвоїли, а в особистому кабінеті аплікація вже не показується як засабмічена — її наче просто не існує...
-
Дякую!
-
Доброго Дня! Підкажіть, якщо я не маю наміру клеймити досвід фулл-тайм роботи з України на провінційному етапі, чи треба мені на ньому підгружати якісь доки стосовно роботи? У мене був фоп в Україні, фулл-тайму не було і я не буду намагатися його довести. Що мені треба крім довідки реєстрація/припинення фоп?
-
Ви можете його не клеймити, але у персонал хісторі записати, додавши пояснення, що нічим підтвердити.
-
А якщо у номінації не вказував досвід, то і на федеральному етапі можна нічого не писати ?
-
Якщо щось не можна підтвердити документально, то пишуть пояснення і надіються на добрий настрій офіцера при розгляді вашої справи
-
Доброго дня . Хочу систематизувати інформацію : отже якщо основний аплікант клеймив тільки 1 рік канадського досвіду і на номінацію прописували досвід роботи з України за останні 5 років ( який не можливо підтвердити довідками, писали пояснення ) Що робити с федеральним етапом з приводу досвіду в Україні за останні 10 років ? Він звичайно є , але не впевнені з підтвердженням. Що робити : "кров із носа" доставати довідки чи можна пояснювальні записки ? Те саме стосується і партнера ? Дякую
-
Це був жарт